You are here

webcasting

Wij maken uw evenement via internet toegankelijk.

Een geheel verzorgde webcast is al mogelijk voor € 750 excl BTW!

Een webcast is een live uitzending van programma of evenement op internet, zodat iedere internetgebruiker wereldwijd live mee kan kijken (en luisteren). Een webcast heet ook wel live stream. Met een webcast vergroot u uw publiek, en geeft u het aanwezige publiek de mogelijkheid het evenement achteraf nog eens terug te kijken.

Engage! verzorgt voor u alle aspecten van een webcast:

  • van een eenvoudige ééncameraregistratie tot ingewikkelde producties met vele camera's, titels en filmpjes
  • het versturen van het signaal naar internet
  • een webpagina waar de stream te bekijken is
  • een videoplayer (evt met uw eigen logo) die eenvoudig in uw site te integreren is
  • wij archiveren de uitzending op de hoogste kwaliteit
  • de uitzending staat binnen korte tijd gereed om terug te kunnen kijken (on-demand)
  • statistieken met het aantal kijkers
  • postproductie (DVD, montage, etc.)

Waarom Engage?

Engage! heeft meer dan 10 jaar ervaring met webcasting. Wij hebben recent webcasts verzorgd voor Vodafone, Tomtom, Politiek-Cultureel Centrum De Balie, de Sociale Verzekeringsbank, European Cultural Foundation, FNV, Het Nederlands Jeugdinstituut, de Autoriteit Financiële Markten, Museum het Dolhuys, GroenLinks, D66, VVD, BeamSystemd, JVR, ProRail en vele andere organisaties.

Wij werken met gepassioneerde en flexibele crewleden, die houden van hun vak en affiniteit hebben met de inhoud. Wij pakken webcasting serieus aan, als een televisie-uitzending, en streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegelijk lukt het ons met uitgekiende apparatuur en compacte crews de kosten bescheiden te houden.

Geen gedoe voor kijkers

Onze technologie garandeert dat gebruikers van Windows, Apple en Linux probleemloos en in hoge kwaliteit de stream kunnen bekijken (en zonder installatie van players of plugins). De uitzending kan ook fullscreen afgespeeld worden. De door ons verzorgde uitzendingen kunnen ook op de iPhone en iPad bekeken worden!

Hoe gaat het in zijn werk?

We bespreken uw wensen, per email, telefoon of in een gesprek. Op basis van uw wensen maken we een offerte. Vervolgens gaan we aan het werk. Op de dag van de uitzending komen wij naar uw evenement, met onze apparatuur en mensen. We installeren de apparatuur, zetten de verbindingen op en maken een mooie live uitzending. Vervolgens zorgen we dat de uitzending zo snel mogelijk ook terug te kijken is.

Gratis player

U ontvangt tijdig een embed code voor de videoplayer. Door deze embed code op uw eigen site, in uw eigen blog of op andere sites te kopiëren, integreert u de live webcast in deze website. Uw webmaster kan rechtstreeks contact met ons opnemen in het geval van vragen.

Streaming Content Delivery

Het webcast signaal wordt via de internet verbinding naar een Content Delivery Network verstuurd, een netwerk van servers die het signaal verspreiden naar de eindgebruikers. Of u 50 kijkers verwacht of tienduizenden, wij doen u een aanbod op maat.

Terugkijken

De webcast van het evenement wordt in de hoogste kwaliteit gearchiveerd. Binnen 24 uur komt de uitzending 'on-demand' beschikbaar. Als het nodig is nog veel sneller.

Extra diensten

Heeft u speciale wensen? Wij realiseren ze voor u. Twitter-integratie, projectie van live camerabeelden, sfeerreportages, satellietverbindingen, videoconferencing, skype-videoverbindingen, showregie, technische productie. We doen het graag en goed.

Webcast aanvragen?

Wilt u een webcast aanvragen? Email ons met uw datum en locatie, een korte beschrijving of een programma en uw wensen. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte.

Vragen?

Heeft u nog vragen? Mail of bel ons gerust!

Share/Save