You are here

Europees Verkiezingscongres Groenlinks 2009

Task: 
Webcasting, projectieregie, twitterintegratie

Op 7 maart 2009 organiseerde GroenLinks in de Stadsschouwburg Utrecht haar congres als voorbereiding op de verkiezingen voor het Europees Parlement. Engage! speelde een centrale rol in de technische organisatie.

Zo ontwikkelden wij het concept, en de technologie, voor de projectie: een uitgebreid systeem, met soms wel 6 beeldlagen, een live twitterfeed, live camerabeelden, stemresultaten, amendementen, klokjes, titels, et cetera.

Daarnaast verzorgden wij een 5-cameraregistratie. Deze was te zien op een projectiescherm in de foyer, op internet, en regelmatig op het centrale projectiescherm in de grote zaal.

Op het congres lanceerde Engage! ook haar nieuwe product, live Flash streaming in hoge kwaliteit.

De projectie en beeldmixage werden in samenwerking met BeamSystems uitgevoerd op de Vista Spyder. Jozef, Jelle, Onno, Jesse, Bastiaan: dank!

Producer, software ontwikkeling, meercameraregie: Gerbrand Oudenaarden
Vista Spyder Operator: Bastiaan (BeamSystems)
Cameracrew: Claudia Hoedemaker, Arnoud Ens, Nanette Danckaarts
Opdrachtgevers GroenLinks: Jaap de Bruijn, Nathalie Nijs, Ron Zeefat

Speech Femke Halsema: Denk Groot, Stem Groen from Gerbrand Oudenaarden on Vimeo.

Speech van Femke Halsema op het Partijcongres van 7 maart 2009 in de Stadschouwburg te Utrecht: "Deze crisis biedt een kans, op een werkelijk duurzame economie, op verantwoorde consumptie, op nieuw moreel ondernemernemerschap en leiderschap, op eerlijker maatschappelijke verhoudingen en uiteindelijk op een groter welzijn. Denk groot, stem GroenLinks!"

Reacties:

Foto's: 
Datum: 
Saturday, 7 March, 2009 to Thursday, 7 May, 2009
Share/Save

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer